Integrale digitale uitwisseling binnen de geboortezorg. Voor álle betrokkenen. Nu.

De eerste realtime koppeling tussen eerste- en tweedelijns systemen in Nederland. Vanaf vandaag compleet integraal werken met een regio-overstijgend digitaal dossier van de cliënt.
Eenvoudig

Onze methode is simpel en helpt de hele keten in één keer. Dat betekent geen nieuwe software, geen vertraging. Verschaf uzelf moeiteloos toegang tot alle benodigde informatie vanuit uw eigen systeem.

Veilig

Door onze hub worden de data realtime getoond vanuit de bron, maar niet opgeslagen. Zo is de informatie veilig beschikbaar. Wij weten wat veilig is en hebben dan ook al jaren alle certificeringen die dat bewijzen.

Realtime

Door de snelheid van het systeem is de informatie altijd actueel, volledig en bereikbaar voor iedereen: ziekenhuizen, verloskundigen én zwangere. De informatie is dus altijd compleet, waardoor iedereen weet hoe te handelen.

Onze methode: de PeriHub

Eenvoudig | Veilig | Actueel
Voor álle betrokkenen
overview
i
i
i
i

Over ons

35 jaar ervaring

Wij zijn een familiebedrijf en hebben al 35 jaar ervaring in de digitalisering van geboortezorg. Bij ons draait het om de inhoud. Geen flitsende digitale wereld, maar sociaal verantwoorde technologie.

Perinatologie verbindt al onze kennis en diensten. Het is de logische stap na het ontwikkelen van de digitale omgeving voor verloskundigen Onatal en de dossier uitwisseling tussen zwangere en verloskundige via zwangerenportaal.nl.